sveiki,
Prieš porą dienų pradėjau domėtis GPS pirkimu, ir užklydau į šį forumą, tai matosi yra tikrai nemažai žmonių nusimanančių apie GPS, tik man kaip žaliam viskas čia labai sudėtingai atrodo, ieškotis info su paieška kai išmeta 14 puslapių rezultatų nors realiaiperžiūrėjęs juos naudingo0 randi tik kokias tris temas(aišku didėjant žinių kiekiui naudingų temų būtų daugiau:)). O ur kaip pastebejau moderatoriai vargsta ne vienoje temoje rasydami vis ta patį "pasinaudokite paieška ir susiraskite patys nes jau diskutuota n kartu". Taigi norėčiau Samor mintį pakreipti truputi kita linkme, sakykim tokiam kaip man ir daugeliui kitu kurie prikuria daug temu kurios net nesussilaukia atsakymų, sukurti GPS gidą žaliems. Į gidą turėtų būti idėta tokia info: į ką reikia atkreipti dėmesį kai pirmą kartą perki GPS navigaciją(poreikių atitikimas:ko užtenka žmogui kuris GPs sistema naudosis tik kelis kartus per metus keliaudamas Europoje ir kartais Lietuvoje, arba kitas tipas kiek pastebėjau iš ieškančiųjų, tai kai naudojama tikLietuvoje ir reikia tikslių žemėlapių; svarbiausios charakteristikos į ką reikia atkreitpi dėmesi; pagrindiniai Tom Tom ir Garmin skirtumai bei privalumai: naudojimo paprastumas, žemėlapių kokybė, atmintis ir pan. taip pat pateikti geriausiu variantus imant vidutinį nieko neišsiskiriantį vartotoją, popora modelių iš tom tom ir garmin). Sutinku laiko užtruks ir reiks įdėti nemažai darbo kad tai padaryt, bet tokiam kaip man kur paskaitinesiu kelias dienas jusu forumą ir išsirinksiu modelį ta susiteminta info bus tirkai naudinga,ir atšoks noras kurti naują temą, o tuo pačiu ir moderatoriams darbo pamažės. Tokios temos yra sukurtos kompiuterijos forume apie kompus, tikrai labai aptogu, jas užrakina ir visada jos matosi pirmu numeriu. Nes dabar info tirkai yra daug bet kad ką nors naudingo rastum prieš tai reikia perskaityti begales visiškai nereikšmingos informacijos. O kas jau gilinsis daugiau tai po tokios sistemingos info bus lengviau susigaudyti ir klasuimai nebebus tokie nevykę profų akims.