Puslapis 12

Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2016-Rgp-18 Ket 10:06
idealus
Sveiki turiu zenec ze 2015 multimedija, joje yra igo navigacija. Meginau zemelapius atsinaujinti bet ijungus navigacija ir nuejus raso kad zemelapiai yra neaktyvus. gal galetumet paaiskinti kaip juos aktyvuoti?

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2016-Rgp-18 Ket 10:49
Rolis666
O kaip tu jos bratka arsinaujinai, jai originali iGO programa stovi tai nepaleis pačio sudėtus žemėlapius be licencijų, tik oficialiai pirktus mato, :wink:
arba kitas varijantas dėti laužta iGO programa, tada visam laikui viska be problemų matys. :wink: Tos automobilinės kaip kurios magnetolos labai naravingos, kartais ir su laužtomis iGO programomis reikia pavargti, nes ne visos sudraugauja su automagnetolų sistema. :wink:

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2016-Rgp-18 Ket 11:24
idealus
Na dekuj uz greita atsakyma. Greiciausiai teks arba pirkt arba rasti zmogu kas galetu pavargt ir nulauzt ta navigacija. nes paciam tai sunkiai sekas :D

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2016-Rgp-18 Ket 11:57
Rolis666
Kokia dabartinė Primos versija įdiegta automagnetoloje :?:

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2017-Lap-30 Ket 00:38
stepkess
ir as vargstu su zenec atnaujinimais ir nulauzimais

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2017-Gru-01 Pen 09:19
vicka0511
Nesk tam kas supranta idiegs lauzta versija aisku uz pinigus ir nervu sau negadinsi

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2017-Gru-11 Pir 21:07
stepkess
Turiu ir as ze2015. Atsinaujinau nemokamai kiek dave oficialus saitas. Zenec 2015 gerai tai kad is kortels veikia. O vat ze2011d vidini atminti turo cia blogiau. Tai kad nulauzta igo ideti i sd korta ir valio turi veikti. As nebandziau lauztos. Bet ateiti pabamdysiu. Kolkas man uztrnka oficialiu zemelapiu 2013metu. Truksta tik radaru. Kam aktualu pakalbeti apie zenec prasau 860888039. Daug metu ivairiu zenec modeliu turejau ir turiu. Galiu atnaujinti formave ir zemelapius tik ka leidzia naviextra.

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2017-Gru-12 Ant 22:16
stepkess
laba vakara zemelapius atnaujinau Speed cam padariau veikia z-e 2015 zenec. :)

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-01 Pir 22:21
stepkess
laba vakara su naujais metais. Ieskau kad pades nuo 0 iki z sudeti i kortele igo. kadangi zenec veikia tik nuo korteles tada galima ideti kita igo. tik reik sys failuose priristi igo. kas noretu pabandyti ir pagelbeti nuo nulio iki pabaigos sukleti reikiamus failus

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-01 Pir 22:49
vicka0511
Artistas cia taspats kas noretu man masina sutvarkit nuo a iki z :D :D :D

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-01 Pir 23:07
Rolis666
Jai čia kalba eina apie Automagnetola ZENEC, tai ne taip viskas paprasta eiline iGO programa įmontuoti, nes originali iGO zenec kokybiškai dirba su šiomis magnetolomis, o eilinės GPS dėžučių iGO programos pasileidžia bet problema pagrindinė išlieka suderinomumas iGO navigacios su pačios magnetolos sisteminių valdymu ir t..t... . :wink:

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-01 Pir 23:26
stepkess
Rolis666 rašė:Jai čia kalba eina apie Automagnetola ZENEC, tai ne taip viskas paprasta eiline iGO programa įmontuoti, nes originali iGO zenec kokybiškai dirba su šiomis magnetolomis, o eilinės GPS dėžučių iGO programos pasileidžia bet problema pagrindinė išlieka suderinomumas iGO navigacios su pačios magnetolos sisteminių valdymu ir t..t... . :wink:
Gal but su zenec 2011d nes jis turi vidine atminti. O zenec 2015 neturi vidines atminties skaito tik kas yra sd kortoj. Korta originalia turiu. Reikia tik lauzta versija imesti ir txt faile nuruodyti kelia pvz sd/navigation.exe as viska galiu padaryti tik va man krauna ir ismeta klaida kad zemelapiai netinka. Tai manau reikia zinoti kokius zemelapius mesti ir ar butina basemap nuo tu paciu zemelapiu. Nes atskirai sumetes igo exe ir kitur rades maps imetes nesusiderina. Ar padesit ar ne vistiek padarysiu. Klausimas tik per kiek laiko tai padarysiu vienas.
Man tik info reikia ka reiskia basemap? Kam jis reikalingas?

Išsiųsta naudojantis SM-G930F Tapatalk 4 Lt

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-02 Ant 09:06
mindux9
be basemapo, atzuminuts pakankamai daug, nerodo juros, visa planeta žale :D

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-02 Ant 18:02
Rolis666
Todėl ir rašiau kad teko susidurti su Zenec automagnetola su išorine korta, Laužta iGO pasileidžia normaliai, tik bėdos prasideda su prietaiso sisteminių valdymų, nenori kažko sudraugauti iGO programa su magnetolos sistema, o originali nelaužta iGO zenec dirba puikiai be problemų. Taip kad sėkmės eksperimentuojant įdiegti laužta iGO. :wink:

Re: problema su Igo Zenec ze-2015

StandartinėParašytas: 2018-Sau-02 Ant 18:16
stepkess
o gal susimetam per puse ir atsisiunciam zemelapiu atnaujinima oficialia?