Puslapis 1921

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 08:09
wiper
jungtis neturi jokios įtakos, joje tik paskirstomi žemo dažnio garso išėjimai į kolonėles ir maitinimas.Problema yra tame, kad tavo prietaiso gamintojas turi kažkaip modifikavęs prietaiso Win CE, jog nebesusikalba su standartine iGO Primo.Galimi du sprendimo keliai: arba pritaikyti Primo prie prietaiso arba prietaisą prie Primo.Abiem atvejais tai reikalauja programavimo žinių ir laiko!Kartais tas laikas vertingesnis už patį daiktą kurį nori sutvarkyti.....

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 08:35
osama
Tai sorry,kad kisuosi,bet tai kaip suprantu tame kombaine jau buvo iGO!? Tai su ja buvo garsas,ar ji irgi neveike?

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 16:11
Antonijus
Buvo garsas ant senos versijos o ant naujų nėra.
Parsisiunciau kokia 5 variantus 8 versijos. Jei garso nebus tada teks parduot kokiam perekupui 8)
---
Kažkas minėjo kad nusipirkus orginalią igo vistiek nebus garso, dėja :)
Sumokėjau 30€ įdėjau į multimedia ir pati igo krovėsi apie 40min.
Garsai yra!!! Iš 6 buvusių papkių pasierė 9 ir plius visokiu papildomų failiukų atsirado.

Bet vistiek dėkoju visiem bandžiusiem padėt. :wink:

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 19:05
Rolis666
Aš paminėjau tokia dėl iGO pirkimo fraze - nebent jai tokia iGO navigacijos programos versija egzistuoja būtent tavo agregatui butu galima įsigyti.
Na pažiurėsim kaip su žemėlapiais bus kaip norėsi savarankiškai atnaujinti, ar leis naudotis pati iGO programa, turbūt irgi žemėlapius gali tekti pastoviai pirkti. :wink:

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 20:27
Antonijus
Bus matyt :)
Licenzija visam laikui kaip sakė, o kaip su žemėlapiais bus tai velnias žino. Kol kas liepė pirkt tik kalbų paketą kuro man nereik nes turiu parsisiuntęs, be to kas ten per atnaujinimai gali būt tamekalbos pakete?

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 20:45
wiper
Viskas yra kaip mes tau ir sakėm: tu pirkai kažkokią versiją skirta būten tokiam aparatui ir nėra čia jokio stebuklo,o tik pataisytas paleidimo failas arba kartu papildomai dar kažkokių sisteminių.Tai,kad tiek ilgai krovėsi prietaisas,išvis labai keista....O žemėlapių neturėtų leisti atnaujinti.Bet dabar galėsi ekperimentuoti pakeisdamas vien iGO paleidimo failą ir įsitikinsi.

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-27 Sek 21:02
Antonijus
Ji nėra skirta būtent Kramer KR G6+, tą igo pirkau iš žmogaus kuris pardavinėja skelbimuose multimedia aparatus. Paskambinau ir paklausiau ar turi orginalą. Jis pas mane paklause kokia ios "androidas ar windows". Pasakiau kad win.ir viskas. Atvežė įdejom sd paleidom pakalbėjom kol pasileido ir garsai yra. Sakė kad win ce gan dažnai būna kad nepažįsta ne orginalių.

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Rgs-28 Pir 07:33
wiper
Sprendžiant iš tavo pasakojimo - tau perrašė visą programinę įrangą.Nes būtent taip ir daromas atnaujinimas tokiuose aparatuose.Yra daug gamintojų, kurie laikas nuo laiko, savo intenetiniuose saituose, deda prietaiso atnaujinimus laisvam parsisiuntimui.Pagal modelį parsisiunti, išarchyvuoji į kortelę ir kai prietaisas startuoja - toliau jau pasidaro viską pats.Tačiau tie, kurių prietaisai naudoja dar ir kitų gamintojų programas, jau nebeduoda tokio laisvo parsisiuntimo nes tai jau licenziniai dalykai.Taigi žmogus, kuris tau darė šitą darbą, tiesiog turi susirinkęs originalius gamintojų programinius paketus ir tau pagal aparato modelį jį perinstaliavo.Jeigu jis jais prekiauja - natūralus dalykas, kad turi.Persirašė viskas taip - kaip gamintojas parduoda.Taigi viskas yra ne tame originali ar ne iGO Primo,o kaip gamintojas ją surišo programiškai su savo prietaisu.Taigi viskas išlieka tas pats ką mes anksčiau kalbėjome: arba buvo nusimušusi multimedijos prietaiso programinė įranga arba jam reikia modifikuotos Primo.Tas prerrašymas tau ištaisė viską ir tai jau nebesvarbu.Šiaip tie visokie centrai ir turi daugiausiai problemų, nes juose gamintojai ir modifikuoja pagal save programas.O standartiniai Win Ce navigatoriai praktiškai niekada neturi jokių suderinamumo bėdų.Na svarbu rezultatas ir tai,kad tavo atkaklumas davė vaisius :) .

iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Spa-01 Ket 17:11
widmisw
Sveiki,

Norėčiau paklausti dėl naujausių lietuviškų balsų.
Kodėl po posūkio sako „važiuokite tuo pačiu keliu“, o nebesako pvz.: kaip sakydavo Vaclovas „važiuokite daugiau kaip 10 km“?
Pažiūrėjau balso archyve garso failai yra. Gal įmanoma kažkaip šitą reikalą pataisyti?

P.S. Pačioj programoj varnelė (sakyti atstumą iki sekančio manevro) uždėta ir ši funkcija veikia. Tikrinau su rusišku balsu.

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Spa-01 Ket 18:14
osama
Isbandziau vaziuojant paskutine gerb. tichij paskelbta Primo Israel 08.26 d versija su TTS Alanta. Sneka ... tik ispejimus! Manevru nesako visai... Teko griztant atsiprasyti Laimos - viskas stojo i vezes,bet radarai - tik pypsi...
Gal bus kokiu patarimu,nes iki kadencijos - nebeliko laiko eksperimentams...
Dekui!

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Spa-02 Pen 07:18
rytistu
Su tais balsais pas mane idomiai. Pirmiausia, jie dvejinasi, pranesa vienu metu ir apie posuki ir sako kad kalneliai. Dar tokia idomybe kad pranesa apie kalnelius esancius gretimoje gatveje kuria as net navaziuoju ir net nebus joje mano marsruto. Speju, ta galima sutvarkyti per sys.txt.Apie kalnelius pradeda pranesineti pries 650m. tai turbut ir pranesa apie visus kurie patenka i si atstuma. Tik vat ka jame koreguoti, tai nezinau. Sneku apie Gena ir LG G4 Is pat pradziu tai vyko aplamai kazkokia mistika. Teste kameru balsai yra, vaziuojant nepranesa, paleidi is naujo programa, teste balsu nebera, vel paleidi is naujo, yra. Kam neveikia kameru balsai, pirmiausia reiktu ijungti mygtuku garsus genoje, be ju neveiks ir pranesimu garsai.

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Spa-05 Pir 19:06
oruns
Sveiki,gal kas pasidalintu gena icarnav germany voice,lang,TTS.,isanksto Aciu.

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Gru-24 Ket 10:03
Kawasakiux
Labas, nelabai radau info apie igo balsa, toks dalykas sako Kitame posukyje sukite i desine bet tas kitas posukis buna pats pirmas o ne kitas, kaip ištaisyti toki dalyka? Taip pat ir su atstumais sako 150m, 100m ir vel sako 150m :D

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Gru-24 Ket 10:40
osama
Kazkurioje versijoje buvo ir man taip su metrais. O "kitame" sako ir dabar. Jei tas "kitas" ne pirmas - sako "antrame".

Re: iGo Balsas

StandartinėParašytas: 2015-Gru-24 Ket 10:56
Kawasakiux
Na man paprastai vaziuoji tiesiu keliu ir sankryza sukt reikia, ir sako kitame posukyje. Tai tas labai maišo, bandau dabar galus susistyguot, nes po sav vėl i reisa :/