Puslapis 18

Garmin GPSmap 60

StandartinėParašytas: 2008-Sau-19 Šeš 11:27
raldas
Ar galima nuskaityti „software“ iš 60CSx. Jei taip tai su kokia programa? :?:

StandartinėParašytas: 2008-Sau-28 Pir 22:42
Matas
Kad nekurti naujos temos paklausiu cia: Prijungus savaji 60Cx prie PC ir instaliuojant MapSource nieko blogo neitardamas pabandziau padaryti webubdater, ko pasekoje 60Cx dingo lietuviskas meniu :( Rankiniu budu uzstatyti lietuvybes nebegalima, nes nebera tokio pasirinkimo. Klausimas, kokiu budu atstatyti lietuviska meniu, kokia programa galima naudoti ir kur gauti failiuka su Lt kalba. Is anksto dekingas :)

StandartinėParašytas: 2008-Sau-28 Pir 23:09
KoMyHuCT
IMHO geriau tureti nauja Firmware, atsinaujinti chipseta, tureti visus paskutinius atnaujinimus, nei LT meniu :)

Ir aplamai LT GPS meniu - ne butinybe, o pizhonizmas, kaip ir LT telefono meniu, kaip ir LT M$ Ofisas, kaip ir LT Windows'ai
kaip jau minejau, visa tai IMHO :)

O siaip LT meniu turbut tau tik fedingas sutvarkys ir pasiulys daugiau nebeatnaujint FirmWare :D:D

StandartinėParašytas: 2008-Sau-28 Pir 23:21
Matas
Prie ko čia pizhonizmas :evil: paprasčiausiai tą aparatą naudoju ne aš vienas, dėl manes tai tikrai nemaišo ir angliškas, bet vyresnio amžiaus žmonėms su anglisku meniu ne kaip sekas :) Na bet aciu uz nuomone, nors man labiau pagalba reikalingesne.

StandartinėParašytas: 2008-Sau-29 Ant 08:09
raldas
Na ir man taip nutiko, teko antra karta Fedingui 50 Lt paklot. Nors kokia nuolaidą padrytų - tai ne. Lupikai!
Todėl ir norėčiau LT FirmWare kopiją turėt. :cry:

Čia žemėlapių internete nuorodos:
[Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]

StandartinėParašytas: 2008-Kov-27 Ket 22:07
raldas
Kam reiks GPSmap 60Csx lietuviško meniu, galesiu padėti.
Paveikslėlis
raldas@pilaite.lt

GARMIN GPSmap 60Cx

StandartinėParašytas: 2008-Rgp-18 Pir 19:22
suzuki
Gal kas turite normalu žemelapi siam aparatui GARMIN GPSmap 60Cx

StandartinėParašytas: 2008-Rgp-28 Ket 13:09
Rimux`s

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-15 Sek 22:54
S_Kulikauskas
Sveiki, ir as turiu tokia pacia problemele, upgreidindamas prisizaidziau ir dingo Lt kalba GPSmap 60csx. Ir niekaip nesuprantu kaip man ja irasyti.
Siaip tai, turiu dar du tokius pat GPS-us, bet kaip man is ju nokopijuoti ir perkelti i ta istrinta ?
Korteleja matau tik zemelapi, o kur randasi visa kita ir kaip iki ten dasikasti ?
Gal kas turi kokiu minciu ? Buciau labai dekingas.

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-15 Sek 22:57
Fizz
Irenginio "Garmin" kataloge VOICES direktorija :)

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 06:42
S_Kulikauskas
Kaip jau ir minejau, garmin kataloge vienas vienintelis failiukas *.IMG. Kur sudeta visa kita ir kaip pasiekti ta kita dali ?

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 07:28
Audrius
Rašai, kad kortelėje matai tik žemėlapį, viskas teisingai, kortoje Garmin folderyje turi būti tik žemėlapis ir jei reikia .unl failas. O pačio Garmin įrenginio pas tave kompe nerodo, ar kaip ten yra? Ten taip pat yra Garmin folderis, o jame ir visa kita...

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 08:42
S_Kulikauskas
Gal as kasko nezinau, nes jai as noriu tvarkyti garmine esancius failus pasirenku USB varijanta ir tada jis veikia kaip diskas ir mato SD kortele, kurioje ir matau tik viena zemelapi. O kaip reikia prisijungti, kad pamatyti basemap ir visus kitus failiukus. manau kad jis turi ir kazkokia vidine atminti, bet kaip iki jos dasikast ?

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 10:41
Audrius
Tada bandyk pajungti prie kompo išėmęs iš jo atm. kortą. Gal tada rodys pačio aparato atmintį. Velnias ten žino su tuo GPSmap 60CSx... :D

Re: Garmin GPSmap 60CSx „software“

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 12:30
S_Kulikauskas
Sita varijanta as pabandziau is kart kai nesigavo pirmasis varijantas, bet nepadejo. Kai isimi kortele tai tuomet raso, kad negalima atidaryt disko. Manau, kad turetu but galimybe prisijungus per com-porta is komandines eilutes kopijuoti, naudojant pav. virtualu x-modema, kaip tai darosi brangesniuose IT irenginiuose arba per specialu softa, kuris upgreidina firmware ir tuo paciu kalbas, nes su tokiu varijantu as istryniau ja.