Puslapis 3334

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-02 Tre 05:28
staras
Sveiki kolegos,naudojausi Garminu ant 4.4 ir 5.1.1 androidu dabar atsinaujinau i 6.0.1 ir va vel galvos skausmas ner .IGO kuo puikiausiai veikia bet Garmino zemelapiai viska atperka,nejau reiks gryzti prie Lolilopo

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-02 Tre 07:00
vicka0511
Garmin ant 6 android neveiks

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-02 Tre 08:19
staras
Nu jei neveiks teks su tuo susitaikyti,gaila.

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-07 Pir 09:36
vilbra9
Sveiki. Ar įmanoma ir kaip, jei taip, ant PC, sakykim su MapSourse sudarytą maršrutą įkelti į androidinį įrenginį (StreetPilot v2.35)?

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-07 Pir 12:02
arunass
O marsrutas issaugomas GPX formatu :?:
Nustatymuose yra Import/Export GPX

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-07 Pir 13:32
vilbra9
Dėkui arunass. Tak to tak, bet importavus taškai prietaise atsiranda, o kur surasti importuotus maršrutus? Ar taškai ir maršrutai yra tame pačiame .GPX faile?

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Kov-07 Pir 22:05
arunass
Nenaudoju Garmino,bet galiu paspeliot.
Tai gpx naudojamas ir marsrutams.
Ant SP pabandyk exportuot marsruta arba issaugot.
Tik zemelapio sluoksniuose reikia ijungt rodyma.

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Geg-26 Ket 22:21
Front242
Labai gaila, kad ant android 6 neveika :cry: nors prorama ir nebuvo tobula, bet zemelapis garmin padedavo, ten kur kiti budavo bejegiai :x

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-03 Pen 19:56
mariustevas
sveiki, pas mane viskas kaip ir veikia tik programa StreetPilot labai daznai kraunantis išsijungia ir nulekia i pranešimu dekla, na tai yra pakila i viršu, rodo kad ji veikia bet reikia vel ijungt per nauja. gal kas gali man padet šituo klausimu?

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-04 Šeš 23:03
Front242
mariustevas, ant android 6 veikia? :shock:

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-08 Tre 21:21
mariustevas
Android 5.1 . cpu mt6753(64-bit), 1080*1920 rezoliucija, telefas UMI IRON.

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-08 Tre 21:26
mariustevas
išmeginau ir 26 ir 27 versijas viskas tas pats knisausi visas savaite su Streetupilotu, atsibodo :) triniau ir vel išsirašydavau, išmėginau dėti į kelis skirtingus kelius bet vis tiek ji lužta dažnai, manau bus problema su telefonu ir versija androido ir nieko jau nepakeisi :)

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-09 Ket 05:51
arunass
Ka reiskia 26 ir 27 versija?
Yra 2.36 ir 2.37 versijos : [Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]
ir senesne 2.35: [Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]
O keliai gali but tik du: vidine atmintis ir isorine kortele.
Procesorius MT yra konfliktinis.

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-09 Ket 16:56
mariustevas
Taip tu teisus Arunai 8)

Re: Garmin for Androids

StandartinėParašytas: 2016-Bir-17 Pen 08:04
natas
sveiki,o cia taip turi buti, kad nerodo pastatu?