Puslapis 434

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-15 Pen 00:54
vibalt
Sveiki

Turiu HTC sensation
Garmi pasileidžia, bet kiekviena syki prašo pasirinkti šalį.
Ką reiktu padaryt, kad pasileistu iš kart?

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-15 Pen 10:21
hexon
Geriausia butu perskaityti pilnai si foruma, nes toks klausimas (ir atsakymas jam) jau buvo.

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-17 Sek 19:17
belzabubas
Siek tiek pazaides paleidau ant LG-P700.Is pradziu 2.01 versija vidineje atmintyje,veliau 1.49 korteleje.Viskas lyg ir OK,taciau nepastebejau paieskos pagal adresa.Ka tuo klausimu galetu pasakyt kiti isbande sita dziaugsma?
Jau tvarkoje pasirodo reikejo eiti per "prideti nuoroda" ir susitvarkyt meniu.

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-18 Pir 20:51
vibalt
Is kur parsisiust 2,01 versija .
Instalinau i HTC sensation 1,49 versija tai landant po zemelapi luzta karts nuo karto.
gal 2,01 veiks geriau

Aciu

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-18 Pir 20:53
Fizz
:D gal tau ir suinstalint?

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-18 Pir 21:43
skrablasplus

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-24 Sek 20:03
vaidazk
Androidas 4.0.3, rezoliucija ekrano qHD. Kai ikisi Lietuvos topo 1.12 NT zemelapi ir paleidi programa ji tiesiog nusminga. Su regio zemelapiu viskas normaliai.

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-24 Sek 20:19
skrablasplus
vaidazk,
...."Ir po kiekvieno isjungimo tenka is naujo nustatineti kalba, balsa ir t.t..."
nustatymus atlikti ir issaugoti reikia tada kai buna jau prigauti polydovai (atviroje vietoje - balkone,lauke,...)
,o del zemelapiu nezinau nes as naudoju versija StreetPilot_1.49 (800x480)- viskas veikia idealiai !

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-24 Sek 22:50
vaidazk
O kokia lietuvos topo versija pas jus? Pas mane visi zemelapiai sukas be bedu, bet va tik ikisu lietuvos topo ir amen...

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-24 Sek 23:13
skrablasplus

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-25 Pir 06:49
vaidazk
Aciu, bet sitas irgi nusmaigdina programa. Gal 1.13 versija suktus, bet nesinori ismest pinigu ir pamatyt jog ir ta neveikia :)

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-25 Pir 08:19
vaidazk
Na bet tikrai idomus dalykas. Lietuvos topo 1.12 NT nusmaigdina programa, o su Lietuvos topo 1.11 NT - viskas ok. Ciudai kazkokie...

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-25 Pir 18:37
vaidazk
o su 1.49 versija topo 1.12 sukasi be bedu, matyt ir reiks pasilikti sia senesne versija

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-26 Ant 15:02
dzambo
vaidazk. Gal galetum pasidalinti savo instaliaciniu apk 2.0.1, nes man niekaip napavyksta prikabinti zemelapio nei LT, nei regio. Man irgi 1.49 versija mato 1.12 mapa, bet jauciasi laginimas, nors telefonas lyg ir nera silpnokas Galaxy Notote N7000, o gal kas galetu iskirpti is europos zemelapio vien tik LT mapa pabandymui. Gal programa nemato, del Nt formato, europos lygtais yra CNE formatu.

Re: Garmin Androidams

StandartinėParašytas: 2013-Vas-26 Ant 15:31
vaidazk