Puslapis 128

TT XL trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 13:08
litas
sveiki kolegos .norejau uzduoti klausimeli. Kolega paprašė perinstaliuoti žemėlapius. NEs pas jį sumesti 7.xxx žemėlapis.Tai pat pas ji nėra SD kortelės ir viskas kraunasi i vidinę atmintį. Tai gi KLAUSIMAS kokius galima suinstalinti žemėlapius, bei navcoreį šį aparatą. IR ar suinstalinus neprašys aktyvacijos kodo. kaip man atsitiko ištrynus iš vidinės atminties Tom tom one xl priklausanti softą. ir į SD suinstalaivus 8.070. xxx truck navcore, ir western ir central truck žemėlapį. dėkui :)

Re: tom tom xl trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 17:26
ginpe
Jei viską protingai sukelsi tai neprašys jokių kodu. :D
O taip tai gali kelt, kad ir naujausia Navcore 8.410 ir žemėlapį Western and Central Europe [2GB] v825.2157 Turėtu gerai viskas suktis,pabandyk .
Gali čia paskaitinėti [Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]
Nepatiks įkelsi kitką 8)

Re: tom tom xl trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 19:34
litas
dekui uz atsakyma. O kai suzinoti daba devise nr nes netycia istryniau zemelapi, ir raso kad zemelapiu nerasta.ir niekaip negaliu paziureti device

Re: tom tom xl trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-16 Pir 19:38
ginpe
Pasijunk prie kompo, gal yra ttgo.bif failas.Jame rasi ID.
[Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]

Re: tom tom xl trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-25 Tre 19:55
Piktas
Sveiki.Kad nekurt nauju temu bandysiu klaust cia.Paskaites jusu foruma pabandziau perinstaliuot savo tomtom xl one,sudejau Navcore 8.070 Truck ir Truck ir Western_and_Central_Europe_TRUCK_v815.2112.Kaip nekeista jis is karto puikiausiai veikia nors niekad tuo neuzsiiminejau ir negaliu pasigirt kad esu kietas kompiuteristas.Yra tik vienas bet-senam zemelapij buvo galima pasirinkt kad vaziuojant rodytu parkingus,kaikuriuos kelio zenklus,Aldi,Lidl parduotuves,koloneles su pavadinimais ir t.t.Naujajam situ dalyku nera.tiesa kai kas yra bet ten buvo su spalvotom iconom o dabar tokie juodai balti ir be pavadinimu(aldi,lidl,BP irt.t)ar imanoma pritaikyt toki dalyka ir naujam zemelapij ir jei taip is kur atsisiust?

Re: tom tom xl trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-25 Tre 20:28
ginpe

Re: tom tom xl trafic

StandartinėParašytas: 2009-Kov-25 Tre 21:11
Piktas
Dekui!viskas veikia .

Re: reikia patarimo del tom tom one xl

StandartinėParašytas: 2009-Gru-08 Ant 21:00
rimvius
Sveiki.Nenoriu kurt naujos temos,tai paklausiu čia.Pas mane TOMTOM XL. Navcore 9,004 (1804/090924) os:352246.Žemelapis Western and Central Europe 2GB 835 2421.v835,2421.Šiaip viskas veikia normaliai. tik negaliu ijugt funkcijos,RODYTI KELIO VAIZDUS.Ta ikona yra pilka ir neaktyvi. Kame čia reikalas? Gal ta žemėlapio versija nepalaiko tos funkcijos/

Re: reikia patarimo del tom tom one xl

StandartinėParašytas: 2009-Gru-08 Ant 21:17
ginpe
AR JAU TAIP SUNKU TEMAS PERŽVELGTI :twisted:
Per paieška būtum suradęs šia temą
[Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]

Re: reikia patarimo del tom tom one xl

StandartinėParašytas: 2009-Gru-08 Ant 21:28
rimvius
Ačiu ginpe. Nelabai patyres tose navigacijose,tai nesusigaudžiau. :( Dabar jau supratau. :D

TT XL

StandartinėParašytas: 2010-Sau-09 Šeš 22:13
TomTom Robertsmx
Sveiki Visi. Susiduriau su viena problema. Per TT HOME atnaujinau programinę įrangą, ir dabar,kai jungiu savo TomTom jame rašo: Problema su žemėlapiu.Negalite naudoti žemėlapio šiame įrenginyje: Western_and_Central_Europ_2 GB-106. Aš žemėlapio neperrašinėjau.Tik programine įranga. Kaip viska padaryt kaip buvo? Iš anksto AČIŪ.

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-09 Šeš 22:16
ginpe

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-09 Šeš 22:35
TomTom Robertsmx
Paspaudziu ant Patch System, o tada išmeta lentele ,,Navcore ttsystem problem You need a genuine non-pached file" Ka toliau daryti?

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-09 Šeš 22:41
ginpe
Bent jau ar žinai savo TT ID kodą ir koks buvo Navcore prieš pasijungiant prie TTHome

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-09 Šeš 22:50
TomTom Robertsmx
Nežinau. Bet kas man dar nelabai suprantama,tai kodėl kai isirasiau si programos naujinima, kuris užiama 31 ar kelis ten Mb ir pasirinkus ant prietaiso prie programu rodo 1 ir ijungus rodo, kad si programine iranga užiama 12,6 ar kiek mb. o seip si programine iranga pasirinkus kompiuteryje rodo 31 mb. Versija 9.026. Dar rodo,kad kompiuteryje yra 26mb užemanti 8.415