Puslapis 328

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-10 Sek 00:47
ginpe
soda
turiu laiko ir nuotaikos mėginti dar vienam "įkalti" į galvą kas kaip daroma , o jei ir dar "nedaeis" po paskutinio mano pranešimo , tai rakinu temą :!:
tada tegu skaito temas ir mokosi :twisted:

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-10 Sek 11:22
TomTom Robertsmx
Labai didelis dėkui visiems. Pavyko viska sutvarkyti. Įsikėliau 9.025 Navcore ir viskas puikiai veikia :D Žemėlapi senajį išsikėliau jau atrakinta iš savo įrenginio taigi buvo viskas papraščiau. Dabar atmintinai jau viska moku. Įkalėt :D . Beje yra kažkos gal 1mb atnaujinimas,su kuriuo geriau ir greičiau atranda savo buvimo vietą įrenginys. Ka apie ja manote? ar yra kokia nauda? :)

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-10 Sek 12:11
KESTUM
Keiciant navcore reikejo pasalinti ir issaugoti is mapo papkes 4 failiukus
[Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]
Nulauzus padaryti "reset" , nevisos naujos navcore palaiko senus mapo nustatymus, todel ir meta, kad negalima naudoti mapo- pamirsot :?:

Re: TomTom XL340 Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-10 Sek 12:15
soda
GPS Fix,jI gali atsisiusti i dezute ,jis greiciau padeda susirasti padeti aparatui.Kaip minejom nesinaujink tik navcore,o map Share (zemelapiu papildymus) gali siustis.

Tom Tom XL 325S Problema su zemelapiais

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 11:03
oxygen
Sveiki !
Budamas USA nusipirkau Tom Tom XL 325S. Zemelapiai irasyti buvo tik USA. Pabandziau isirasyti 835.2420 Eastern Europe zemelapius. Aisku pries tai zemelapius atrakynau. Zemelapi atrakynejau su "Easyusetools_for Keygen_Mapcheck_Metacheck_ttsystempatcher". Viska, kaip ir teisingai padariau, bet perkeltas zemelapis neveikia. Irenginis raso, kad nepalaiko sio zemelapio. Beja, bandziau ir senesni zemelapi (825.2156 Eastern Europe) Situacija nesikeicia.

Kame gali buti problema?

Re: Tom Tom XL 325S Problema su zemelapiais

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 11:17
soda
Jei pas tave stovi oficialus (nenupatcintas) navcore,tai nieko ir nesigaus.Koks dabar pas tave navcore?Bootlauderis?

Re: Tom Tom XL 325S Problema su zemelapiais

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 14:45
oxygen
Pas mane 8.082.9667.

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 14:51
ginpe
Pasidirbk dėžutės turinio kopiją ir mėgink pasikeisti į naujesnį softą :)

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 14:57
oxygen
koki geriau Navcore naudoti. Dabar siunciuosiu 8.417. Ar sitas pakankamai naujas? Jei ne, tai gal kas turi nuoroda naujasniam?

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 15:00
ginpe
oxygen rašė: tai gal kas turi nuoroda naujasniam?

[Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]
soda rašė:Asmeniskai pas mane ONE xl su SD slotu ,tai korteleje naudoju 9.004.xxxx ir West and Centr Europe 840.2562. , o dezuteje 8.417.xxxx ir eastern europe 840.2561. Siom dezutem 8.417 labai tinka sukasi puikiai,be stabdymo,o papildomi navarotai ir neina su sia dezute.

Tema apie XL
[Norėdami matyti nuorodas forume turite užsiregistruoti!]

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 15:10
soda
Nezinau,as cia vienai merginai is forumo irgi patariau si paketa atsisiuti,bet nieko nesigavo,siunciant sako randa virusa jos kompas ,o ir mano sugeneruotas DCT jai nepadejo,tik po to kai ji atsisiunte viska atskirai navcore ta pati ir mapa,viskas uzsikure.

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 15:13
ginpe
Dėl šio reikaliuko (virusų) tai nežinau nieko :?
Buvau sukomplektavęs ir padėjęs į failai.lt , reiks tada išmesti lauk :)

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 15:27
soda
Neskubek dar mesti,vakare turesiu laiko reikes pabandyti paciam.

Re: TomTom XL Žemėlapio problema

StandartinėParašytas: 2010-Sau-19 Ant 15:36
ginpe
Parsisiunčiau ,
mano virusinė jokių virusų nerodo , bet ar veikia ant XL tai patikrinti negaliu :)
Jei kas ne taip , tai soda sukomplektuok iš savo turimo "archyvo" tokį "komplektą" , kad veiktu su XL ir patalpink , nes man atrodo ,
kad jis reikalingas daug kam :wink:

Re: TT XL

StandartinėParašytas: 2010-Vas-21 Sek 21:45
BenQ
Gal galite padeti? Turiu TT xl ir cia buvo formatuota HDD atmintis ir nk neliko. dbr nera kaip suzinoti nei id nei versiju. Ka patartumet daryti? Kaip isikelti i ji ka nors? Gal galima kaip nors kitaip ta id suzinoti ar beviltiska?